Especial

Una casa rural al Berguedà per desconnectar, a 1 hora de Barcelona

Una casa rural al Berguedà per desconnectar, a 1 hora de Barcelona

El Berguedà convida a gaudir d’uns fantàstics dies de descans amb pau i tranquil·litat en un entorn natural, desconnectar de la ciutat amb una escapada a només 1 hora de Barcelona.

Una paratges privilegiats amb boscos i muntanya. El Berguedà, és una de les zones amb més masies de tot Catalunya que hom pot trobar disseminades entre la trentena de municipis que formen la comarca

Sobretot a la part nord de la comarca (Alt Berguedà) destaca per la preciositat del paisatge i la gran munió de llocs turístics i d’interès que el visitant no pot deixar de veure.

A tota la vall del riu Llobregat hi ha una munió de vells edificis, antigament fàbriques dedicades a la industria tèxtil que eren la principal font de riquesa de la comarca, avui en dia, moltes transformades en museus de visita obligada.

Com arribar al Berguedà?

En poc més d’una hora hom pot desplaçar-se des de Barcelona al Berguedà i gaudir de la desconnexió que ofereix el turisme rural.

Llogar una casa rural al Berguedà és la millor opció per a gaudir dels seus encants naturals i deixar enrere l’estrès de la gran ciutat a només dues passes de camí.

El gran nombre i nivell de les cases de turisme rural que es poden trobar a la comarca reflecteix la seva tradició en aquest camp, fet que converteix el Berguedà en una àrea capdavantera d’aquesta especialitat turística.

Amb els amics, amb la parella,, en família o en solitari una important opció de turisme passa per llogar una casa rural a Catalunya però triar el Berguedà, és sens dubte la millor opció.

La majoria de cases de la comarca disposen de piscina climatitzada, piscina exterior, sales de jocs i un munt de serveis que ajudaran a que l’estada al Berguedà sigui inoblidable.

Un dels llocs de visita obligada és el Parc Natural Cadí-Moixeró, on els turistes aprofiten per fer excursions i gaudir de les nombroses rutes de senderisme i BTT.

La Serra del Catllaràs és un altre punt d’interès que es pot visitar. A l’any 192 va ser declarada com Espai d’Interès Natural i es va incloure al Plan de Espacios de Interés Natural (PEIN) de Catalunya, degut a les seves característiques tant atractives.

Tanmateix, l’estació de Rasos de Peguera és una altra alternativa a la comarca que han de visitar els amants de l’esquí. Ofereixen servei de lloguer de raquetes, trineus o bé un equip sencer d’esquí al millor preu.

Tampoc es poden passar per alt els exquisits plats típics de la cuina berguedana, com son les patates emmascarades, els pèsols negres o el blat de moro escairat.
Una escapada al Berguedà és una escapada a la natura i a la tranquil·litat i si l’estada es fa en una casa rural, millor que millor…

Article patrocinat

Estic amb tu

Comentaris