Entre Rivals, entre les empreses que han col·laborat socialment amb el Berguedà

Entre Rivals, l’únic mitjà exclusivament esportiu del Berguedà i premi a la millor idea emprenedora l’any 2016, ha estat inclòs al llibret d’empreses que col·laboren socialment per a la comarca, editat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. L’ens ha volgut agrair a totes les empreses que treballen “més enllà del simple negoci” i que han participat en diferents projectes adreçats a col·lectius vulnerables, persones amb trastorns de salut mental, alumnes en pràctiques o formació o accions relacionades amb l’economia circular, la sostenibilitat turística o els projectes d’emprenedoria.

El llibret, titulat “Valor afegit de les empreses del Berguedà”, és una relació de totes les empreses que s’impliquen en el desenvolupament de la comarca i les millores socials. “Poques vegades els esforços realitzats per aquestes es visualitzen i se’ls dona el reconeixement que mereixen”, expliquen fonts de l’Agència en un comunicat.

Acollir  joves en pràctiques, invertir temps i diners en economia circular i desenvolupament sostenible o facilitar assessorament i guiatge a empreses de nova creació o a projectes d’emprenedoria escolar, són algunes de les accions que de manera regular realitzen diferents empreses, i que els atorga un valor afegit al desenvolupament econòmic.

En aquest llibret s’hi agrupen fins a 97 empreses de la comarca que han participat de maneres molt diverses en projectes de l’Agència amb un impacte social en positiu, i al llarg d’aquest mes de gener se’ls entregarà un distintiu com a empreses col·laboradores socialment amb el Berguedà.

En el cas d’Entre Rivals, forma part de l’apartat d’empreses amb trajectòria que han donat guiatge i assessorament a empreses de nova creació i a projectes d’emprenedoria i innovació a primària i secundària. Els redactors del diari han explicat la seva experiència com a emprenedors a alumnes de primària d’escoles del Berguedà, després de guanyar el premi a la millor idea emprenedora de la comarca l’any 2016.

empreses-llibret-4

empreses-llibret-3 empreses-llibret-2

empreses-llibret