L’andorrà Albert Mosquera, autor del cartell del Festival de Música Antiga dels Pirineus 2018

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja té cartell per a la seva edició del 2018. Després de la preselecció dels finalistes, portada a terme a través de les votacions populars i d’un comitè tècnic, el jurat format per membres del Festival i representants dels municipis participants en l’edició 2018 ha escollit el cartell “Ermita Musical” de l’artista de Puigcerdà Albert Mosquera, que s’ha endut el premi de 2.000 euros.

En segon lloc ha quedat el cartell de l’andorrà Ander Coma, anomenat “Romànic Pirinenc”, mentre que hi ha hagut un triple empat per al tercer lloc: “#difusiódelamúsicaantiga” de Núria Casanovas (Llívia), “La Serra” de Sergio Bouzo (Andorra) i “Vidriera”, d’Alba Muntada (Andorra). Els finalistes obtindran un passi per a dues persones pels concerts de l’edició del 2018 i un CD del Festival.

Per a l’elecció del cartell, el jurat ha tingut en compte criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i iconografia.

El FeMAP ha rebut diferents propostes d’artistes dels Pirineus, en un concurs que cada any busca estimular la creativitat i el foment dels artistes del territori, ja que només s’hi poden presentar candidats que visquin en qualsevol municipi participant en el Festival.

Enguany, el FeMAP continua creixent, i els municipis que hi participaran seran Alàs i Cerc, Alp, Avià, Bagà, Berga, Bossòst, Bourg-Madame, Estamariu, Fontanals, Guàrdia de Noguera, Guardiola de Berguedà, Lladorre, Llanars, Llavorsí, Llívia, Organyà, La Pobla de Segur, Puigcerdà, Riner, Ripoll, Salàs de Pallars, Sant Joan de les Abadesses, La Seu d’Urgell, Sort, La Torre de Capdella, Tremp, Urús, Vall de Boí, Vilaller, els quatre municipis de les Valls d’Àneu i qualsevol de les parròquies d’Andorra.

X