Especial

Avantatges i inconvenients dels préstecs personals

Avantatges i inconvenients dels préstecs personals

Els préstecs per a la llar, aquests serveis financers de moda que es poden trobar a la xarxa, poden ser tan avantatjosos com perillosos. S’ha d’accedir als préstecs ràpids 24 hores amb el cap fred. És possible que sigui difícil perquè, si s’ha de demanar un crèdit, els diners es necessiten i això pot generar angoixa.

Només s’han de sol·licitar si sabem del cert que els podrem tornar en el termini que fixi el contracte. Imaginem-nos que una família necessita un frigorífic nou o qualsevol altre electrodomèstic perquè s’ha espatllat i demanen un préstec d’aquestes característiques: aquesta és una manera de respondre de forma assertiva a un problema, però una altra cosa molt diferent seria demanar un préstec només per demanar-lo, per gastar-lo en coses específiques, com marxar un cap de setmana amb amics.

En aquest moment, l’eina útil del préstec pot convertir-se en una arma de doble tall i convertir-se en un inconvenient que els mateixos economistes van detectar quan van sorgir aquest tipus de crèdits: que una part de la població pugui fer de l’endeutament la seva forma de vida, amb tot el que això comporta.

Fins a 3.000 euros en 15 minuts

En molts casos s’ofereixen préstecs, els primers amb una mateixa financera en la què no s’ha de tornar amb interessos, només abonar l’import íntegre en el termini previst. Aquesta és una solució quan arriba final de mes i no tenim diners a la butxaca per fer la compra.

Estic amb tu

Per a casos de més força, estan els préstecs que ofereix Creditea.com. És possible que la cançó de l’spot publicitari d’aquesta financera ressoni al cap dels usuaris d’aquests serveis. A Creditea es poden trobar crèdits de fins a 3.000 euros i només són necessaris 15 minuts per saber si són acceptats o no. A més, compten amb línies de crèdit.

Els sol·licitants dels préstecs són els que determinen la quantitat que necessiten i el termini en el què el tornaran. Es tracta d’ofertes que ho posen tot molt fàcil i que han ajudat a moltes persones en el nostre país a realitzar les compres de Nadal, ja que 1 de cada 10 espanyols han fet servir aquests crèdits durant aquestes dates tant assenyalades.

Analitzar les condicions dels minicrèdits  des de les diferents financeres

Un cop passada la pujada de gener es continuen sol·licitant, però molt menys, i sembla que s’espera un nou boom quan s’acosti l’estiu. S’ha de demanar un crèdit per passar les vacances? Sempre que comptem amb una feina segura o amb la certesa de que es podrà tornar, sí.

Aquest és un dels avantatges d’aquests préstecs com els que ofereixen a  www.milcreditosrapidos.com, on no s’ha de donar explicacions a ningú sobre en què s’inferiran els diners, una cosa que a les entitats bancàries sí que s’ha de deixar molt clar, a més d’haver de fer vàries visites fins que es confirmi.

Al web anteriorment esmentat, s’analitzen els minicrèdits que ofereixen les diferents financeres per a que els usuaris puguin comparar condicions entre uns i altres i triar el que més s’adeqüi a les seves necessitats.

Els nous clients són els més beneficiats, perquè poden optar pels gratuïts. Fins i tot, els que estan a l’ASNEF trobaran un per a ells. També n’hi ha dels que no demanen ni nòmina ni aval. Mai com fins ara ha estat tan fàcil disposar de diners a la mà, per això la responsabilitat de l’usuari és la d’accedir als préstecs amb seny. Si no, els crèdits, que són una salvació en molts moments, poden convertir-se en un vehicle per al naufragi econòmic.

Article patrocinat

Comentaris