La família Addams aterra (a) Gironella

Els Addams canvien Nova York per Gironella i el Central Park pel Local del Blat. Després de l’èxit de musicals com Els Miserables, El Rei Lleó o Mar i Cel, la Coral Estel de Gironella torna als escenaris amb una adaptació de la Família Addams, la comèdia macabra de Charles Addams que va inundar el panorama televisiu en les darreres dècades del segle passat.

“Serà un musical terroríficament divertit”, diu Joan Alsina, que és qui va tenir la idea de portar l’espectacle a Gironella. Segons explica, la coral buscava una obra que encaixés amb els seus membres i que fos prou divertida com per atraure el públic de la Perla del Llobregat. El resultat? Més de 50 persones sobre l’escenari del Local del Blat i una trentena de col·laboradors per construir un espectacle nostàlgic, singular i trepidant.

A més, l’adaptació de l’obra està pensada per ser representada a Gironella i això farà que els Addams piquin l’ullet als gironellencs. Un sopar a la Font del Balç, una estada a l’Hotel de Cal Bassacs, unes pizzes a l’Skitx… Els Addams aterren (a) Gironella.

X