Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga

L’Ajuntament de Berga es desperta sense l’estelada, els llaços grocs ni la pancarta pels presos polítics

L’Ajuntament de Berga es desperta sense l’estelada, els llaços grocs ni la pancarta pels presos polítics

Atac a l’edifici de l’Ajuntament de Berga. Uns vàndals han arrencat l’estelada del balcó aquesta nit, així com també els llaços grocs -que des de feia setmanes lluïen en les quatre columnes de l’entrada del consistori- i la pancarta pels presos polítics -que ocupava tota l’amplada de la façana-.

L’alcaldessa, Montse Venturós, ho ha denunciat a través del seu compte de Twitter i ha recordat que el català és “un poble determinat”, de manera que “no defallirem, no acatarem, no callarem, no obviarem. Hi serem. Dempeus, amb dignitat i el cap ben alt. Fins la victòria!”.

Ajuntament de Berga Estelada llaços grocs llibertat Montse Venturós presos polítics vandalisme

Comentaris