Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Cultura

L’Erol dedica el seu nou número al monestir de Sant Llorenç, el Konvent de Cal Rosal i Logos Berguedà

L’Erol dedica el seu nou número al monestir de Sant Llorenç, el Konvent de Cal Rosal i Logos Berguedà

L’Erol dedicat el seu nou número de primavera al monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà, el Konvent de Cal Rosal i a Logos Berguedà de l’Ametlla de Merola. És el número 135 de la revista i pretén aprofundir en aquests dos pols de cultura de la comarca. Per fer-ho, Ramon Viladomat hi entrevista Toni Puig, dinamitzador cultural del monestir; Aida Morales, fa el mateix amb Pep Espelt, del Konvent; i Quirze Grifell, amb Virgínia Parramon Ballesteros, de Logos. Són les tres entrevistes centrals de la revista.

A banda, però, hi ha textos de l’alcalde de Guardiola, Josep Lara, dels col·laboradors del Konvent Eduard Finestres i Gerard Vilardaga, de Toni Algarra, de Xavier Gual, de l’activista cultural Manoli Mansilla, de Sònia Granel o de Climent Forner, entre d’altres. Tots ells aprofundeixen en temes com la revifada cultural del monestir de Sant Llorenç, la història del Konvent, la figura de Joan Ferrer o la fotografia d’Àngel Prat.

L’Erol 135 també compta amb la secció habitual d’articles -amb escrits de Montserrat Baldomà Soto, Roser Comas Angelet, Josep Sanchez Vicents i Montserrat Moli Frigola- o l’apartat Tribuna Jove -amb la col·laboració de Ton Artigas Comaposada. A més, la revista inclou, com sempre, la part final d’actualitats, amb les aproximacions meteorològiques d’Aleix Serra, el dietari de Benigne Rafart i els llibres de Ramon Felipó.

La revista d’aquesta primavera ja es pot comprar a les llibreries i els punts de venda habituals per 9 euros.

generadors de cultura Konvent L'EROL Logos Berguedà Monestir de Sant Llorenç

Estic amb tu

Comentaris