Comunicació, Patum

Antena 3 dedicarà un especial del programa ‘Ahora caigo’ a la Patum de Berga

Antena 3 dedicarà un especial del programa ‘Ahora caigo’ a la Patum de Berga

El programa Ahora caigo presentat per Arturo Valls a Antena 3, està preparant un episodi especial sobre la Patum de Berga. L’equip de producció del programa busca participants per a l’episodi que dedicaran a la festa berguedana i ha llançat l’anunci a través de les xarxes socials.

En concret, Ahora caigo farà 11 programes especials dedicats a ‘Festes populars d’Espanya’ on, a banda de l’episodi sobre la Patum, també en dedicarà a festivitats com la Tomatina de Buñol (País Valencià), la Romería del Rocío (Andalusia) o la Batalla del Vino a Haro (La Rioja). Per fer-ho, busca persones que participin en alguna d’aquestes festes i vulguin participar en el programa especial. Els interessats han de trucar al 93 253 67 08 en horari d’oficina.

Ahora caigo és un programa de televisió presentat per l’actor Arturo Valls. Consisteix en una batalla de preguntes que posa a prova els coneixements de cultura general dels participants. El perdedor de cada batalla queda eliminat de la lluita pels premis econòmics i, a més, cau en un dels forats del plató d’Antena 3.

33467719_1844015978982425_28326825440575488_o

Ahora Caigo Arturo Valls La Patum de Berga Televisió

Estic amb tu

Comentaris