Els missatges de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart des de la presó per als patumaires

Jordi Sànchez i Jordi Cuixart han enviat, des de la presó de Soto del Real, un missatge adreçat a tots els patumaires. Tots dos van ser a la Patum 2017, gaudint del Corpus. Sànchez fins i tot va saltar de ple. El fins fa poques setmanes president de l’Assemblea defineix en la carta oberta que el salt de ple va ser “el moment més intens i emotiu de totes les festes populars que he viscut”.

Els missatges de Sànchez i Cuixart van ser llegits aquest dimarts a la plaça de Sant Pere, en la concentració habitual que cada tarda organitzen l’ANC i Òmnium per reivindicar l’existència de presos polítics. Sànchez lamenta que “el jutge Llarena” li impedeixi “reincidir com a ple en un dels salts del 2018″. Malgrat tot, l’expresident de l’ANC confirma que hi serà, “d’esperit”, des de la seva cel·la de Soto del Real.

Llegeix la carta de Jordi Sànchez als patumaires

Per la seva banda, Jordi Cuixart ha agraït el reconeixement que se li farà, a ell i a la resta de presos polítics, en l’acte de lliurament dels títols de Patumaire. També ha constatat que “no es poden entendre els Països Catalans sense Patum”. Al final del missatge, el president d’Òmnium recorda que “un món millor i més just no sols és possible, sinó imprescindible”.

Llegeix la carta de Jordi Cuixart als patumaires

X