Internet i telefonia més barata de la mà de Berguedà Telecom

Berguedà Telecom és una nova i revolucionària operadora de telefonia. Avui en dia existeixen una gran quantitat d’empreses que ofereixen serveis amb línia de dades, SMS i trucades. Es tracta de companyies que disposen d’un ampli ventall d’opcions per als clients, però a l’hora de la veritat aquests serveis es veuen molt limitats per si la zona geogràfica de l’usuari té bones comunicacions o no.

Berguedà Telecom està situada a la comarca del Berguedà, a Catalunya. Es tracta d’una empresa amb cinc anys de trajectòria professional, durant els quals no hem deixat de millorar les nostres prestacions i àrees d’influència. Actualment, Berguedà Telecom és coneguda per oferir solucions a finques i masies ubicades a  entorn rural del Berguedà. A aquestes zones la presència de muntanyes i d’instal·lacions de comunicació precàries dificulten la cobertura de la majoria d’operadores de telefonia, fins al punt de que Berguedà Telecom ha trobat en aquest problema una necessitat real que calia resoldre.

Tot i que aquesta gran capacitat de cobertura és una de les virtuts més interessants que oferim a l’empresa, no és pas l’única. Berguedà Telecom es definex com una companyia local, centrada en l’atenció personalitzada i en el contacte de proximitat. Els nostres serveis poden contractar-se per Internet o per telèfon, però també és possible desplaçar-se fins a la nostre oficina de Berga i conèixer als membres de l’operadora.

La característica de proximitat ha sigut sempre un tret indispensable i associat als negocis de barri. Malauradament i en els darrers anys, l’evolució del comerç electrònic i la proliferació de les multinacionals ha anat en detriment de l’atenció detallada i de qualitat. A Berguedà Telecom som molt conscients de la manera en que s’ha perdut el contacte amb el client, i per això donem molta importància a la satisfacció de les necessitats individuals del usuaris de la nostre operadora.

A nivell de tarifes, un 80% dels usuaris de Berguedà Telecom tenen contractada l’opció més bàsica i econòmica. Es tracta de la tarifa single d’internet 20Mbps simètrics, aquest servei té un cost mensual de 29,90€/mes amb l’iva inclòs, un preu situat per sota del que ofereixen altres operadores per a la mateixa quantitat de megues de velocitat. Igualment, es tracta d’un tipus de connexió simètrica, adaptada a la gran majoria d’instal·lacions de telefonia actuals.

Flyer_Bergueda_Telecom_baixa

Tot i que Berguedà Telecom va néixer com una companyia de telefonia sense grans pretensions i orientada a ajudar als veïns de barri i poblacions petites, cada dia són més les persones que passen per davant de l’oficina de Berguedà i decideixen entrar a conèixer-nos. Oferim atenció personalitzada que va molt més enllà dels contractes anuals de permanència amb les grans multinacionals, on l’usuari mai entra amb contacte amb els treballadors ni responsables de la seva operadora. Aquesta proximitat també genera molta més confiança a l’hora de poder resoldre possibles conflictes amb el servei: pots trucar-nos o visitar-nos per qualsevol incidència i t’atendrem el més aviat possible.

En definitiva, Berguedà Telecom és una excel·lent opció per a tots aquells que volen tarifes d’internet raonables i amb bona cobertura. Si viviu, a poblacions del Berguedà o a masies i zones de muntanya, la nostra operadora disposa d’un servei de qualitat orientat a la consecució de la màxima cobertura en territoris agrestes.

Vine a parlar amb nosaltres i t’assessorarem de manera personal i detallada. Truca’ns al 93 198 57 75, entra a berguedatelecom.net o busca’ns a Instagram a @bergueda.telecom.

X