L’Escola Bressol Flor de Neu forma el seu personal docent sobre primers auxilis

El personal docent de l’Escola Bressol Flor de Neu de Berga ha portat a terme una formació bàsica sobre primers auxilis promoguda per la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un requisit imprescindible dels plans d’autoprotecció de les escoles bressol municipals per disposar de les eines i els recursos necessaris per identificar els perills existents en aquest tipus de centres. Els participants també han assolit coneixements sobre cures i suport vital bàsic per poder actuar i atendre els nadons, en cas que sigui necessari.

Ara, el centre tanca per vacances i tornarà a obrir les portes el pròxim 10 de setembre, coincidint amb la setmana d’inici del nou curs escolar. De moment, el centre compta amb una setantena de nens i nenes inscrits per prendre’n part.

El darrer curs escolar 2017-18 el centre ha comptat amb una vuitantena d’infants d’entre 0 i 3 anys, el que suposa gairebé el 100% de l’ocupació del total de les places disponibles de l’equipament educatiu municipal. Els darrers mesos, la llar d’infants ha impulsat diverses activitats per conèixer l’entorn i facilitar el desenvolupament integral dels nens i nenes a través de sortides i tallers, així com ha posat en marxa una sèrie de racons o espais per fomentar l’aprenentatge dels nadons de forma dinàmica i adaptada a les seves necessitats.