Ha mort mossèn Antoni Trasserra als 99 anys d’edat

El passat dissabte 11 al matí, va morir a Berga el mossèn Antoni Trasserra als 99 anys. El prevere residia a la residència de les Germanetes, on s’hi va situar la capella ardent fins que aquest matí ha estat acomiadat a l’església parroquial de Santa Eulàlia.

Nascut a Berga l’any 1919, es va ordenar al Seminari de Solsona l’any 1943. Els seus primers anys de ministeri va servir pastoralment les parròquies de Puig-reig, Cervera, Cardona, Montpol, Su i Torredenegó. On va exercir més anys va ser a les parròquies de l’Espunyola i el Cint, prop de quatre dècades. Mossèn Antoni Trasserra també va viure una temporada a Amèrica i va ser el responsable de Béns Immobles de la zona del Llobregat i el Cardener. Més endavant, va col·laborar amb els serveis religiosos de l’Hospital de Berga.

Des del Bisbat de Solsona, han fet públic el seu agraïment al mossèn pels més de 75 anys de dedicació al ministeri presbiteral.

X