Josep Maria Serarols, nou president de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà

L’ACEB renova la Junta Directiva. Josep Maria Serarols, de Ballús S.A., en serà el nou president els pròxims quatre anys. Aquesta setmana el canvi s’ha fet efectiu, després del procés electoral en el qual es va presentar l’única candidatura liderada per Serarols i en la qual hi ha moltes cares noves.

La renovació ha estat important. Dels deu membres fins ara només en continuen tres: el mateix Serarols, que n’era el tresorer; Joan Martín, de Sistemas de Embalaje Sorsa SA, que n’era el secretari; i Xavier Gual, de Gual Steel, SL. La resta són cares noves però significatives en el món empresarial Berguedà; en destaca la seva joventut, la paritat i la representació dels diferents sectors econòmics.

Els nous membres són: Núria Cinca, de Tesi Industrial Europa, SL; Maria Costa, de L’Escairador; Marta Prat, d’Indústria Avícola del Berguedà, SL; Rosa Prat, de Clau 21, SL; Anna Romera, de GCTPlusETT, SL; Carles Vall, de Vidalba Experiències, SL; i Ramon Villaró, d’Enginypro4, SL. Tres membres adjunts completaran la nova direcció de l’entitat: Jordi Macià-Rosell, d’Automòbils Pedret, SL; Gerard Orriols, d’Idesoftware Catalonia, SL; i Albert Vilardaga, de Createch Solutions, SL.

El nou col·lectiu d’empresaris que es posa al davant de l’associació empresarial intersectorial vol implicar-se de forma activa amb l’impuls econòmic del territori, treballant pel desenvolupament i la transformació de la comarca, l’assoliment de millores en infraestructures i tot el que impliqui progressar per situar-nos en els millors nivells de benestar i ocupació. En aquesta nova etapa es pretenen impulsar col·laboracions efectives amb tots els actors socioeconòmics berguedans, de les comarques veïnes i nacionals. Es vol prendre com a repte l’aplicació de noves formes de treballar per establir totes les complicitats possibles per fer que el Berguedà creixi i a més, hi passin coses.

Josep Maria Serarols és un empresari berguedà, soci i conseller delegat de l’empresa familiar Ballús, SA, dedicada a l’explotació d’estacions de servei, distribució de combustibles, centre de pneumàtics i reparació d’automòbils, i altres serveis a l’automobilista; així mateix, és soci-gerent del despatx Serarols & Associats SL, especialitzat en assessorament empresarial integral des de 1984.

El fins ara president, Josep Fígols, fa un balanç molt positiu de la situació actual de l’entitat. Està satisfet de deixar la presidència de l’ACEB en un moment on aquesta està plenament consolidada tant socialment com econòmicament. L’associació d’empresaris en aquests darrers anys s’ha convertit en una Patronal comarcal de referència.

Deixa un bon nombre de nous projectes iniciats i està segur que el nou equip directiu els continuarà i els millorarà. Ha fet una valoració positiva de la tasca feta durant aquests anys i manifesta un especial agraïment per la confiança que li han donat els empresaris en haver-li donat l’oportunitat d’exercir aquest càrrec.

Vol donar un agraïment especial a tots els membres de les diverses juntes directives de l’entitat durant aquests anys de la seva presidència, per la seva ajuda, dedicació, esforç i compromís. També vol agrair a l’equip tècnic de l’ACEB format per Neus Piniella, Alba Pellicer, Laura Barea  i Irene Casanovas per la seva implicació, complicitat i professionalitat.

X