Els veïns de l’entorn de La General reclamen que l’Ajuntament de Berga dugui a terme les accions que els van prometre fa un any i mig

Els veïns de l’entorn de La General, del carrer Maixerí i de la Ronda Moreta de Berga expliquen que l’Ajuntament de Berga no ha dut a terme cap de les accions que va prometre fa un any i mig per tal d’acabar amb el malestar veïnal.

Tal com es va publicar a aquest mitjà, el febrer del 2018 l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, va explicar que abans de l’estiu d’aquell mateix any l’Ajuntament instal·laria focus especials per il·luminar la part de darrere de La General, el carrer Maixerí, i que hi col·locaria pilones automàtiques per evitar que hi circuléssin els cotxes que no fossin dels veïns. A banda d’això, l’equip de govern, els veïns i el bar s’havíen reunit mesos abans i també havien acordat que s’enfortiria el control policial a la zona.

Ara, els veïns en qüestió recorren a aquest mitjà per denunciar que estan ‘sorpresos i indignats’ davant el fet que l’Ajuntament no hagi dut a terme cap de les accions acordades després d’un any i mig. Segons expressen, volen ‘poder descansar a les nits i que als carrers hi hagi civisme quan La General està oberta’. També reclamen la necessitat que el servei de neteja sigui efectiu a la zona.

X