Berga

La Marató de Sang de Berga fa un pas endavant i s’enfila fins les 234 donacions en 12 hores

La Marató de Sang de Berga fa un pas endavant i s’enfila fins les 234 donacions en 12 hores
El regidor de Drets Socials de Berga, Ivan Sànchez, instants abans de fer la seva donació. MARC CANTURRI

El Banc de Sang va fer una crida per trencar la barrera de les 200 donacions en una marató de 12 hores i ho ha aconseguit. La Marató de Sang de Berga va recollir 234 donacions durant tota la jornada d’aquest dijous a l’Hotel d’Entitats. Fins a 217 persones van donar sang i 17 van fer una donació de plasma. D’aquest total de donants, 17 s’han estrenat per primera vegada.

La Marató de Sang de Berga ha inundat les xarxes socials en les últimes setmanes en una campanya per atraure berguedans a donar sang. Per donar-li força, el Banc de Sang ha comptat amb la participació de joves periodistes de la comarca, que han actuat com a #sangfluencers per intentar convèncer la gent de la comarca per fer donacions.

Aquest dijous el Banc de Sang va iniciar la marató a l’Hotel d’Entitats a les 10 del matí i no va parar fins les 10 del vespre. 12 hores ininterrompudes que persones de totes les edats van aprofitar per fer la seva donació.

Banc de Sang Marató de sang sangfluencers

Estic amb tu

Comentaris