Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Berga

La Policia de Berga farà una classe de defensa personal per a dones i transsexuals

La Policia de Berga farà una classe de defensa personal per a dones i transsexuals
Comissaria de policia de Berga. MARC CANTURRI

Agents de la Policia Local de Berga conduiran una classe de defensa personal per a dones i transsexuals el dissabte, 5 d’octubre, al pavelló poliesportiu. La jornada vol promoure el coneixement d’eines i recursos relacionats amb la seguretat personal, a través de l’aprenentatge de tècniques de prevenció i actuació davant d’una agressió.

La formació, totalment gratuïta, durarà tres hores (de 10 a 13h) i consistirà en exercicis pràctics per afavorir la confiança de les participants i perquè puguin respondre de manera ràpida i eficaç davant de la vulneració de la seva seguretat personal. Els encarregats d’impartir-la seran Vanessa Muñiz i Víctor Velázquez, dos agents de policia especialitzats en l’àmbit de la formació sobre seguretat i defensa personal.

Les places per assistir al curs són limitades i, per això, caldrà inscriure’s prèviament a través de l’adreça de correu electrònic montanabq@ajberga.cat. Les persones interessades en participar-hi hauran de ser majors de 16 anys i, en cas de ser menor de 18 anys, serà necessari presentar una autorització del pare, mare i/o el tutor/a legal.

La sessió compta amb el suport de la regidoria de Feminisme, LGTBI i Societat Inclusiva i la campanya ‘Vull la nit!’.

Cartell - Curs de Defensa Personal

Policia Local

Estic amb tu

Comentaris