La Farsa i Dúo Fàcil protagonitzen una tardor amb més teatre que mai a Berga, amb tres obres en quinze dies

Tardor frenètica al Teatre Municipal de Berga. L’agrupació teatral La Farsa i Dúo Fàcil, en col•laboració amb l’Ajuntament, organitzen tres obres en menys de quinze dies per omplir a vessar la sala gran del Casino.

Humor anglès per començar

La primera oportunitat de gaudir de cultura de qualitat és aquest dissabte, dia 21 de setembre, amb ‘Un fantasma a casa’, a les 21.30h. L’obra es repetirà diumenge 22, a les 18h. Sobre l’escenari hi haurà Rosa Massaguer, Anna E. Puig, Èric Calderer, Alba Martínez, Marta Robert, Josep Maria Suades i Eva Corominas.

La directora és Angelina Vilella i assegura que “el públic riurà amb gags molt divertits. A més, el repartiment confirma que la Farsa té corda per anys, amb un elenc de joves amb ganes de fer teatre durant molt de temps.

Intriga per tancar el setembre

El cap de setmana que ve serà el torn d”El mètode Gronholm’, també de La Farsa. També se’n faran dues representacions: una dissabte, dia 28, i l’altra diumenge, 29. Els actors són Marc Marginet, Cesc Marginet, Ferran Pujols i Laura Corominas.

Lourdes Sensada dirigeix l’obra. Un dels actors, Marc Marginet, ha explicat que “es tracta d’un dels millors textos que s’han escrit mai a Catalunya”. Portarà intriga i emoció a l’escenari, i una reflexió sobre el que pot arribar a fer una persona immersa en un procés de selecció per trobar feina.

La decepció dels somnis que s’allunyen de la realitat

La tardor inèdita de teatre es completarà dissabte 4 d’octubre amb la posada de llarg de Bollywood Bombay Barcelona, a les 21.30h. En aquest cas, és una obra interpretada per la companyia Dúo Fàcil, amb el berguedà Cesc Marginet dalt de l’escenari, juntament amb Marc Tarrida i Abel Reyes. L’obra utilitza l’humor i la tragicomèdia per posar sobre l’escenari la decepció que comporta despertar d’un somni quan la il·lusió no correspon a la realitat.

La història, han explicat els actors, està basada en l’experiència d’un amic que va emigrar de la Índia a Barcelona.

Entrades

Les entrades estan a la venda i es poden comprar de manera anticipada al web de La Farsa per 10 euros per cada obra. També se’n vendran a taquilla.

EEH2t7GUcAAkcEJ

 

X