Els tractaments contra la processionària al Berguedà, municipi per municipi

El Berguedà tornarà a ser una de les comarques més tractades contra la processionària aquesta tardor. El Departament d’Agricultura comença dilluns la campanya aèria per acabar amb la plaga i cobrirà 3.885 hectàrees del Berguedà, gairebé un 25% del total de terreny afectat a tot Catalunya. De fet, només a l’Alt Urgell (4.100 hectàrees) hi haurà més boscos tractats.

Els municipis berguedans afectats per aquests tractaments són Borredà, l’Espunyola, Gósol, Montclar, Montmajor i Viver i Serrateix. També s’actuarà en municipis fronterers o molt propers com Navès, Olius o Clariana de Cardener (Solsonès), les Lloses (Ripollès), Bellver, Urús i Alp (Cerdanya).

L’abast concret del tractament, municipi per municipi, al Berguedà, és aquest:

Borredà

08_Borreda

Gósol

10_Gosol

L’Espunyola

22_Espunyola

Montclar

23_Montclar

Montmajor

25_Montmajor

Viver i Serrateix

26_ViverSerrateix