‘Joc de cartes’ aterra dimecres al Berguedà per buscar-hi el millor restaurant de fonda rural

El concurs de restauradors més famós de la televisió arriba al Berguedà. ‘Joc de cartes’ s’endinsa aquesta setmana a la comarca per buscar-hi el millor restaurant de fonda rural. El programa -com sempre, presentat pel cuiner Marc Ribas- s’emetrà aquest dimecres, a 2/4 d’11 (22:30h), per TV3, i enfrontarà quatre restaurants de la zona.

El primer restaurant que visitaran serà Cal Batista, un establiment capitanejat per Dani Pardo, que ha canviat els plats de discjòquei pels plats de menjar. Més tard es desplaçaran fins l’Hostal Pedraforca, amb Clàudia Matamala al capdavant, definida com “un pur nervi que ensenyarà que per funcionar bé cal ser a tot arreu”, segons explica TV3 en un comunicat.

El tercer restaurant serà l’Hotel El Jou, de la mà de Jairo Acebillo, un restaurador que assegura que jugant al Risk no té rival. I finalment Josep Orriols mostrarà que la tradició és un valor afegit en qualsevol negoci i, especialment, en el seu restaurant.

Un programa líder

‘Joc de cartes’ ve de fer uns grans registres d’audiència en l’estrena de la nova temporada, dimecres passat. El programa va dominar amb escreix la seva franja en el capítol dedicat als restaurants amb la millor hamburguesa original de Barcelona.

Aquest dimecres, i com cada setmana, el guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. El programa també buscarà quin dels 4 establiments participants és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l’aigua, que es convertirà en el guanyador del Segell Blau d’Agbar.

Al final d’aquesta tercera temporada, ‘Joc de cartes’ haurà emès més de 60 programes, haurà visitat les 42 comarques catalanes i hi hauran participat més de 200 restaurants.

X