Un concert del Quartet Mèlt a Berga, l’antídot per comprar un tot terreny per als jardiners del Taller Coloma

Els encarregats del manteniment de jardins del Taller Coloma necessiten un nou tot terreny per desplaçar-se mentre treballen. El Rotary Club del Berguedà se n’ha assabentat i està disposat a posar-hi remei. Per fer-ho, destinarà els beneficis del concert solidari d’enguany a l’adquisició del vehicle. I el cap de cartell promet: és el Quartet Mèlt, el conegut grup local que va enamorar tot el país la tardor del 2015, guanyant el concurs Oh happy day, de TV3.

El concert del Quartet Mèlt serà diumenge, 27 d’octubre, a les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Berga. L’entrada costa 18 euros i es pot adquirir a l’Oficina de Turisme o bé a la taquilla del teatre.

El Quartet Mèlt portarà a Berga l’espectacle ‘Imparables’, que fa un recorregut musical per la història de Catalunya, des dels Cors de Clavé, passant pels teatres del Paral·lel i les cançons iròniques de l’època i fins als temps actuals amb la interpretació del ‘Que tinguem sort’ de Lluís Llach per tancar la funció. Amb tots aquests ingredients, el grup promet “un espectacle amb mot bona música, divertit i a voltes emotiu”.

X