La renovació dels Pastorets de Berga atrau 133 espectadors més que l’any passat en només dues funcions

El Teatre Municipal de Berga ha registrat 833 espectadors en les dues primeres funcions de la temporada dels Pastorets de Berga, per Nadal i Sant Esteve. La xifra suposa un increment de 133 entrades respecte les dues representacions del 2018, és a dir, un creixement del 19% en públic.

L’augment del públic coincideix amb la renovació que La Farsa ha impulsat en el si de la representació. Per Sant Esteve, Sònia Ferrer es va posar a la pell de Satan i es va convertir en la primera dona que interpreta el paper del rei de l’infern després de 119 anys. A banda, el mateix dia van debutar 12 actors i actrius.

Amb les dues primeres sessions fetes, en queden tres més. La propera serà el diumenge 29 de desembre, a 2/4 de 6. També a la mateixa hora, els Pastorets tornaran a pujar a l’escenari els dies 1 i 12 de gener.

Les imatges de la representació del dia de Sant Esteve, per Anna E. Puig

X