Horrorland obre quatre room escapes aquest gener per només 20 euros

No hi va haver edició de Nadal, però sí que hi ha activitats de gener. El parc del terror Horrorland obrirà portes els tres propers caps de setmana, els tres últims de gener. Cada dissabte i diumenge -sis, en total-, oferirà als visitants poder gaudir de quatre room escapes en només una hora per 20 euros.

Segons ha explicat Climent Vila, un dels directors del parc, l’objectiu és “que la gent que a la tardor no va poder gaudir de totes les sales, ara pugui tornar i fer els quatre room escapes per un preu assequible”. A hores d’ara ja hi ha el 80% de les reserves fetes i els impulsors del parc confien fregar el ple absolut. Les reserves es poden fer a través d’internet.

Els tres caps de setmana de terror arriben poques setmanes després que el parc guanyés un nou premi. Els ‘Express Room Escapes’ d’Horrorland van ser reconegudes a mitjans de desembre com a ‘millor esdeveniment o joc atípic del 2019’ als Escape Room Awards 2019. Vila ha dit que el premi els va fer decidir per reobrir puntualment aquest gener: “Hi ha molta gent que ens ho ha demanat i creiem que és necessari perquè tothom en pugui gaudir”.