L’exposició de les 100 portades de l’Aquí ja és al Casal Cívic de Berga, on es podrà visitar fins el 16 de febrer

L’exposició ‘Les 100 portades que ens han dut fins Aquí’ ja és al Casal Cívic de Berga. La mostra recupera els 100 primers números de la revista Aquí Berguedà que s’han imprès en els darrers 9 anys. A més, cada portada va acompanyada d’un breu text que posa context al número i serveix per entendre la realitat del mes en què es va editar.

Les 100 portades s’exposen des d’aquesta setmana al Casal Cívic de Berga, a la plaça Sant Joan, i es podran visitar fins el 16 de febrer. A partir de llavors, l’exposició es traslladarà als aparadors buits del carrer Major durant el proper mes. La mostra té la voluntat d’acostar-se a tota la comarca durant aquest 2020. Sense anar més lluny, a mitjans de març aterrarà a Gironella, coincidint amb la Fira de Sant Josep.

L’exposició, així com l’edició del número 100, és possible gràcies al patrocini de Ballús S.A.

expo-100aqui

El número 100: la portada de les portades

L’Aquí Berguedà va néixer amb una compilació d’alcaldables submergits sota l’aigua, a les portes d’unes eleccions municipals, i arriba als 100 números amb una compilació d’algunes de les persones que han protagonitzat les 99 portades anteriors.

Hi ha 24 persones —des de la bruixa Aramís Fuster a l’Avi del Barça, passant per la perruquera Vanessa Espelt i la meteoròloga Gemma Puig— i curiosament també un objecte, una corona de la Mare de Déu de Queralt, replicada en fusta, del fuster berguedà Josep Tubau, protagonista del número 47 de la revista.

El número 100 fa dies que vola pels carrers de la comarca, i també a la xarxa. Fes clic AQUÍ per llegir la revista online