Especial

Consells per comprar el millor pis de luxe a Barcelona

Consells per comprar el millor pis de luxe a Barcelona

Ja sigui per viure en un lloc amb tots els luxes, per quedar-se durant les vacances, o com una inversió immobiliària que li permetrà llogar, els pisos de luxe a Barcelona són una opció ideal.

En primer lloc, consulta amb els professionals

Trobar el pressupost i el pis adequat serà l’objectiu, i aquí donarem alguns consells per arribar a aconseguir la propietat de luxe dels vostres somnis.  Comprar pisos d’alt standing a Barcelona significa una inversió en la qual no s’ha de deixar cap detall sense contemplar.

El millor en aquest cas serà tenir l’assessorament de professionals experimentats en aquest tipus de negoci, per ajudar-nos a establir prioritats entre totes les característiques entre les quals poder triar.

D’aquesta manera sabrem si preferim prioritzar el número d’habitacions, la zona en què es troba, o bé l’orientació, entre moltes altres opcions. La consulta amb professionals farà que totes les idees que tenim desordenades, s’ordenin de manera que puguem trobar el què busquem.

Penseu quin tipus de casa voleu comprar

Més enllà de la ubicació i molts altres aspectes que cal tenir en compte, trobar un apartament d’alt standing a Barcelona, com el que té en ment, també implica saber quin estil i a quin lloc es vols adquirir.

Això dependrà dels gustos de cadascú, i si s’està buscant alguna cosa que surti una mica de l’estil clàssic que poden tenir els apartaments de luxe, recomanem comprar Lofts a Barcelona amb els quals es pugui gaudir de l’espai ampli i ben distribuït, amb finestrals que donin a l’entorn la il·luminació que s’està buscant.

La recomanació dels experts en aquest cas és que es miri entre els bells lofts que estan a la venda al cor de la ciutat comtal, una ubicació que permetrà estar al centre de Barcelona i a la vegada no estar exposat als sorolls dels carrers d’altres zones, aportant un atractiu més a les comoditats que un loft de luxe pot oferir.

En el cas de buscar Àtics en venda a Barcelona, també es pot trobar una gran oferta d’àtics completament privats a les zones més exclusives de la ciutat.

Hi ha moltes opcions de diferents finques, només cal tenir en compte la ubicació preferida, podent triar entre una oferta variada d’àtics amb dues plantes, amb piscina, sala polivalent, i amb les millors vistes des de terrasses precioses.

Hi ha moltes possibilitats, només s’ha de saber buscar per arribar a trobar la millor.

La ubicació

Quan busquem apartaments d’alt standing a Barcelona, un dels aspectes més importants a tenir en compte és la seva ubicació.

Hem de pensar que ha d’estar situat en un barri d’alt poder adquisitiu, perquè la  compra sigui una inversió segura, no només per al present, sinó també per al futur, és a dir, a llarg termini.

La zona serà la clau, ja que moltes vegades podem trobar ofertes que són realment de luxe, amb tots els detalls i la millor arquitectura i disseny, però no estan en un barri ben situat pensant en una inversió de futur.

És per això que la nostra recomanació és buscar apartaments d’alt standing en venda en barris de Barcelona que siguin realment de luxe, que siguin residencials des de fa molt temps i que totes les finques de la zona tinguin valors importants per la compra.

En aquests casos, l’habitatge generalment té tendència a apujar-se de preu i no perdre valor en el temps, com pot succeir en barris on el poder adquisitiu en general no sigui tant alt.

L’orientació del sol

Una finca on hi toqui bé el sol dona calor i llum natural.  Per tant, trobar un habitatge orientat al sud és el millor que es pot obtenir a Barcelona, ja que això permetrà una bona entrada de la llum solar a la casa.

Aquestes són, en general, les dades que s’han de tenir en compte abans de fer una inversió tant important com la d’adquirir un apartament de luxe a Barcelona. Desitgem bona sort en la recerca.

Article patrocinat

Estic amb tu

Comentaris