Berga

Denuncien dos homes a Berga per conduir sota els efectes de l’alcohol i amb dos rifles de caça major al cotxe

Denuncien dos homes a Berga per conduir sota els efectes de l’alcohol i amb dos rifles de caça major al cotxe

Els Mossos d’Esquadra van enxampar dissabte passat, dia 15 de febrer, dos homes que transportaven dos rifles de caça major sota els efectes de l’alcohol. Tenen 62 i 66 anys i els van aturar a les 6 de la tarda a la C-16, a l’alçada del túnel de Berga, per una possible infracció de trànsit.

Al conductor se’l va denunciar per conduir amb una taxa d’alcohol de 0,56mg/l i per la tinença d’un carregador il·legal per activitats cinegètiques. L’acompanyant va donar 0,2mg/l d’aire expirat.

Un cop aturats, el conductor va explicar als agents que venien de caçar en un vedat del Berguedà. En aquell moment els agents van observar que els dos ocupants mostraven símptomes de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Davant d’això els mossos van escorcollar el vehicle i van localitzar dos rifles de caça major, un carregador il·legal, ja que tenia més capacitat de l’autoritzada per caçar amb armes semiautomàtiques, així com diversa munició, matxets i emissores. 

Davant d’aquests fets els agents van comissar les dues armes i el carregador no autoritzat, i van denunciar les dues persones pel Reglament d’Armes per portar armes de foc sota l’efecte de les begudes alcohòliques.

200218 NdP010 - RPC Armes de foc comissades

Denúncia Mossos d'Esquadra

Estic amb tu

Comentaris