Berga elimina els aparcaments d’un lateral del passeig de la Pau per facilitar la circulació dels busos

Adeu a part dels aparcaments al passeig de la Pau. L’Ajuntament de Berga suprimirà les places del lateral dret del passeig, entre el carrer Gran Via i la botiga Ametller Origen. L’objectiu és facilitar la mobilitat i circulació dels autobusos en sentit ascendent. En concret se suprimiran 8 places d’aparcament i es reubicarà la plaça d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda, que passarà a ser al lateral esquerre.

Afectacions a la zona

L’Ajuntament ha començat els treballs aquest divendres. Diversos efectius de la brigada han eliminat les marques vials existents al paviment. Dilluns s’enllestirà la feina amb l’adequació de la zona amb pintura vial per indicar la nova senyalització. L’actuació impedeix que els vehicles aparquin a la zona fins dilluns al vespre.

Millora de les marques vials en altres trams de la ciutat  

L’Ajuntament també millorarà la senyalització viària en altres zones de la ciutat per reforçar les marques vials que s’han anat degradant a causa de l’ús i el pas continuat de vehicles. En concret, es repintaran els tres carrils del carrer Pere III, entre el carrer Barcelona i el passeig de la Pau, i la carretera de Ribes, en la intersecció del carrer Cercs i la baixada de l’Hospital Sant Bernabé.