Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Salut

L’Hospital de Berga restringeix les visites als pacients a només un acompanyant

L’Hospital de Berga restringeix les visites als pacients a només un acompanyant

Primeres mesures de prevenció del coronavirus a l’Hospital de Berga. Malgrat que la pandèmia encara no ha arribat al Berguedà, el centre hospitalari ha aplicat algunes mesures indicades per les autoritats sanitàries. La més destacada és la restricció de les visites als pacients: fins a nova ordre, només es permetrà la visita d’un acompanyant per pacient.

A banda, l’hospital demana que s’eviti visitar pacients si en les últimes setmanes s’ha estat en una zona de risc o si es té febre, tos o malestar general. L’altra recomanació és que els visitants es rentin les mans en arribar a l’hospital i en sortir-ne.

prevencio_coronavirus (1)

Les residències també adopten mesures extraordinàries

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha enviat un comunicat a les residències d’arreu del país per tal que les facin arribar als familiars dels residents.

En aquest sentit, la Generalitat ordena als familiars que s’abstinguin de fer visites a les residències si tenen símptomes respiratoris, gripals o febre, o bé si han estat en zones de risc en els últims 14 dies. També prohibeixen les visites a aquelles persones que han estat en contacte amb casos probables o confirmats de coronavirus.

La Generalitat tampoc aconsella la visita de diverses persones al mateix resident a la vegada, i també demana que s’evitin les visites de familiars de residents a altres residents del centre. Per controlar-ho, el Departament d’Afers Socials i Famílies demana a les residències que controlin l’entrada de visitants al centre, anotant-les cada vegada que algú entra a la residència.

coronavirus Hospital de Berga residències

Estic amb tu

Comentaris