L’Ajuntament de Gironella suspèn “preventivament” la Fira del Motor de Sant Josep

Suspesa preventivament la Fira del Motor de Sant Josep, que s’havia de celebrar d’aquí dos caps de setmana. L’Ajuntament de Gironella ha anunciat aquest dijous al matí en un comunicat que suspèn “preventivament i per un període inicial de 15 dies” totes les activitats que organitza i totes les que es fan en instal·lacions municipals. La suspensió respon a les mesures preventives ordenades per la Generalitat per evitar la propagació del coronavirus.

La mesura també implica que queden anul·lades totes les activitats que, en els propers 15 dies, s’havien de produir al pavelló poliesportiu, el camp de futbol, el Casal ‘La Llar’, l’Espai Sant Tomàs, el Local del Blat i la Biblioteca. De fet, la biblioteca romandrà oberta, però només acceptarà un terç del seu aforament i suspèn totes les activitats programades. La suspensió de les activitats en equipaments públics implica que s’ajorna l’estrena d’El silenci dels telers, que s’havia de fer aquest diumenge al Local del Blat.

L’Ajuntament també recomana no practicar activitats extraescolars o de lleure que impliquin contacte entre alumnes de diferents centres. A banda, recomana suspendre totes les activitats organitzades per entitats privades a l’aire lliure que es puguin ajornar.

Tot i les mesures excepcionals, l’Ajuntament vol transmetre “un missatge de tranquil·litat i de confiança en les autoritats sanitàries del país per sobrepassar aquests moments l’abans possible”.