Puig-reig

Comunicat de l’alcalde de Puig-reig per “evitar especulacions innecessàries”

Comunicat de l’alcalde de Puig-reig per “evitar especulacions innecessàries”

L’alcalde de Puig-reig, Josep Maria Altarriba, estarà apartat de la vida pública i familiar durant un temps per un problema de salut. Alba Camps assumirà l’alcaldia accidental durant la recuperació d’Altarriba. En les últimes hores, la notícia ha propiciat un vendaval d’especulacions que el mateix alcalde ha desmentit des d’un primer moment. El problema de salut que pateix no té res a veure amb el coronavirus. Ara, a més, ha fet públic un comunicat:

Bon dia,

Davant les preguntes que us feu referents a la meva situació i per evitar especulacions innecessàries, vull aclarir que en aquest moment estic patint un problema de salut important (no té res a veure amb el CoVid-19) que em mantindrà apartat de la vida pública i familiar durant un cert temps.

Estem vivint uns moments molt complicats tan a nivell local com global i em sap molt de greu no poder ser aquí per gestionar-ho amb tots vosaltres, però el nostre equip de l’Ajuntament, treballadors, regidors i equip de govern, està gestionant l’emergència de forma immillorable amb les eines de que disposem. Malgrat no ser-hi, de moment i mentre la situació personal m’ho permeti, l’equip em manté al corrent dels esdeveniments i de la situació en cada moment.

Si tots prenem les mesures adequades l’emergència aviat serà nomès un record.

Josep M. Altarriba Roca
Alcalde de Puig-reig

ajuntament de puig-reig Josep Maria Altarriba

Estic amb tu

Comentaris

  • Sandra

    Vull puntuar que puig reig necesita mes control policial ja que el joves del poblé s’ajuntan pels recons del poblé per fumar i veure.. Sobre tot derrere la casa gran que hi ha al final del carrer arquebisbe cescomes.. A dalt les escale per darrere.. Jo vai a treure al gos allá a la nit i siempre hi han joves allá.. Sense protecció gracies