Residus

El Consell Comarcal manté la recollida porta a porta, però tanca els punts d’informació i dispensació de bosses

El Consell Comarcal manté la recollida porta a porta, però tanca els punts d’informació i dispensació de bosses

El Consell Comarcal del Berguedà ha adoptat una sèrie de mesures extraordinàries per contenir l’expansió del coronavirus. L’ens suspèn l’atenció presencial a les oficines del carrer Barcelona i altres punts d’informació. També suspèn tots els tràmits administratius, com ara concursos, proves d’accés o preinscripcions.

La pandèmia també afectarà a la recollida de residus porta a porta. El Consell mantindrà el calendari de recollida habitual, però tanca tots els punts d’informació del porta a porta de cada municipi i, per tant, suspèn el lliurament de bosses. Per a qualsevol informació, això sí, manté l’atenció telefònica a través dels números 660 411 398 i 93 821 35 53.

El servei de transport públic de viatgers i el servei de transport a la demanda es mantenen oberts però es prega que només s’util·litzin en cas d’absoluta necessitat o urgència..

En relació als serveis de l’Àrea d’atenció a les persones, el Servei d’atenció domiciliària (SAD) es manté només en els casos d’alt risc o de manca de xarxa familiar. El Servei socioeducatiu itinerant del berguedà (SSIB) i el Servei de dinamització de la gent gran anul·len la seva activitat

S’eviten reunions de treball de caràcter presencial, s’anul·len les visites a domicili programades, s’anul·len les visites programades, però es manté es l’atenció amb les eines i solucions digitals de:

  • Serveis Socials Bàsics (SSB)
  • Servei d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència (SEAIA)
  • Servei de Suport a les Famílies (SSF)
  • Servei d’Informació i Atenció a les dones (SIAD)
  • Servei d’Assessorament Jurídic a persones estrangeres (CITE)
  • Servei de Mediació ciutadana i Servei de Primera Acollida
  • Servei Integral d’Orientació, Acompanyament i Suport a la Inserció (SIOAS)
  • Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor
  • Servei d’habitatge
  • Oficina Jove del Berguedà

Berguedà Consell Comarcal del Berguedà Porta a porta

Estic amb tu

Comentaris