L’Agència de Desenvolupament inicia formacions online sobre les mesures del coronavirus per a autònoms i empreses

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà oferirà 4 sessions informatives virtuals per donar resposta als dubtes dels autònoms i empreses del Berguedà. En aquestes quatre sessions, l’advocat Ivan de San Nicolás explicarà el conjunt de mesures urgents per pal·liar els efectes econòmics i socials del coronavirus, aprovades els darrers dies pel govern espanyol i la Generalitat de Catalunya.

El president de l’Agència, Lluís Vall considera que “la situació d’incertesa és de una gran magnitud i que el que cal ara mateix és informar a la població”. Per això, Vall vol fer de l’Agència “la finestra de comunicació a tot el teixit productiu, emprenedors, autònoms, empreses del Berguedà”. Amb les sessions formatives, l’Agència posa a disposició de la població “una eina online potent on mantenir contacte amb un expert que orientarà a totes les persones per tal de poder preparar bé totes les mesures a prendre en els propers dies i mesos”.

Cada càpsula formativa durarà una hora i mitja i totes quatre es realitzaran durant quatre dies consecutius d’aquesta setmana, des d’aquest dilluns fins dijous. Les formacions es desenvolupen a través de la plataforma zoom.us . Aquest sistema permet als assistents a realitzar consultes directes al docent en relació a la seva situació i al tema tractat.

Cada una d’aquestes formacions està destinada a una temàtica en concret i les seves implicacions amb l’estat d’alarma actual: Seguretat Social; Hisenda; Ajudes i Línies de Crèdit; i Protecció de Dades i Teletreball. Per poder-hi accedir, és imprescindible registrar-se prèviament a través del web www.adbergueda.cat.

Aquesta formació és gratuïta, ja que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, i s’emmarca dins el programa formatiu per emprenedors, autònoms i empreses que oferim de forma habitual des de l’ADBerguedà.

X