L’hospital de Berga pateix dues noves defuncions a causa del coronavirus

L’hospital de Berga ha patit dues noves defuncions a causa del coronavirus en les últimes hores. És el segon dia consecutiu amb defuncions, després de gairebé una setmana sense patir-ne. En total, 34 persones han mort a l’hospital Sant Bernabé a conseqüència del virus.

Segons les dades proporcionades aquest diumenge per l’hospital, hi ha 43 pacients ingressats després d’haver donat positiu a la prova del Covid-19. A banda de les dues defuncions, en les últimes hores també hi ha hagut dues altes a pacients ingressats i tres més a professionals que eren a casa, en règim d’aïllament i seguiment domiciliari. En total, l’hospital ha donat 78 altes a pacients que han superat el brot i 28 més a treballadors que també s’han recuperat i poden reincorporar-se.