El grup berguedà Krit Oprimit llança ‘Fotent el clàssic amb tu’, una cançó produïda durant el confinament

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Krit Oprimit llança ‘Fotent el clàssic amb tu’, una cançó produïda durant el confinament

Nou senzill del grup Krit Oprimit. La banda de Berga ha llançat ‘Fotent el clàssic amb tu’, un tema produït “amb molta il·lusió” durant el confinament, segons explica el mateix grup en el text de llançament a les xarxes socials. Es tracta d’una versió del tema ‘Stuck in the Middle with You‘.

Krit Oprimit va reviure a mitjans del 2018 després d’uns anys d’inactivitat. Van guanyar el Ressò 2018, en el marc dels actes de Patum, i van aconseguir una plaça per a l’Acampada Jove d’aquell mateix any. Ara treuen un nou tema, amb un videoclip que ja està disponible a YouTube.

Si tens problemes per veure’l, fes clic AQUÍ.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=cPaGb1AKFKA&feature=youtu.be”][/vc_column][/vc_row]

X