L’ACEB ajorna els Premis Berguedà Empresarial d’aquest any

L’Associaicó Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) ha decidit ajornar els Premis Berguedà Empresarial fins a nova data previstos per aquest 2020 a causa de la incertesa provocada per la pandèmia de la COVID-19.

L’entitat recorda que el món empresarial està patint de primera mà la complicada situació econòmica i que per aquest motiu “no és temps per premis i homenatges”. La d’enguany hagués estat la segona edició després de recuperar-los el 2018. De fet, en aquell certamen es va acordar recuperar-los de forma biennal amb l’objectiu que es convertís en un “acte multitudinari per posar en valor el talent empresarial local”.

L’ACEB assegura que és inviable realitzar aquesta edició de forma presencial per les restriccions actuals en matèria de celebració d’esdeveniments i l’especial preparació que requereix l’organització d’aquests premis. Tot i això, es compromet a “seguir treballant per recuperar-los tan aviat com sigui possible”.

X