Gironella suspèn la Festa Major a causa de les fortes pluges

Gironella ha decidit suspendre aquest dissabte tots els actes i activitats de la Festa Major, que ja estava prevista inicialment en un format més reduït de l’habitual. En un comunicat, el consistori assegura que “les fortes pluges caigudes durant la tarda d’aquest dissabte impossibiliten tècnicament garantir els concerts i actes previstos“, i que també s’han tingut en compte les previsions meteorològiques de cara a aquest diumenge.

D’altra banda, el consistori assenyala que “programarà de nou tots els actes al voltant de la Fira de la Puríssima, que se celebra el 8 de desembre. “Gironella i tots els qui ens hi volien acompanyar ens mereixem gaudir de tota la programació cultural i festiva que havíem pensat per aquests dies i per totes les edats“, afirma el comunicat en relació a la idea de traslladar els actes al desembre. Aquest és el comunicat íntegre.

X