Cauen els primers ruixats de pedra al Berguedà

Tot i que amb unes hores de retard, l’important canvi de temps ja ha arribat al Berguedà, i de moment, ja ha deixat fortes tempestes sobre la ciutat de Berga amb fenòmens de temps violent com pedres de més de 2 cm de diàmetre. Al llarg de les pròximes hores, s’espera que les pluges s’estenguin arreu i que es puguin registrar quantitats importants de precipitació, amb més de 20 litres en en només 30 minuts. L’episodi es podria allargar fins demà a la tarda i a més, comportarà també una notable baixada dels termòmetres durant el cap de setmana.

pedregada_berga_agost_2020_ HERMÍNIA FORNELL

 Pedres caigudes a la zona de l’abocador de Berga | HERMÍNIA FORNELL 

pedregada_vilada_agost_2020_ XAVIER_MARTINEZ

 Pedres caigudes a Vilada | XAVIER MARTÍNEZ

Si fas fotografies o vídeos de fenòmens meteorològics que passin al Berguedà, fes-los arribar a l’Aquí Berguedà. Envia’ns-ho, amb el teu nom i ubicació de la foto o vídeo, a través de Whatsapp al 93 821 05 62 o al correu meteo@aquibergueda.cat i ho publicarem.

X