La residència Sant Bernabé tornarà a ser verda aquesta setmana i podrà reprendre les visites de familiars

La residència Sant Bernabé tornarà a rebre visites aquesta setmana. Els equips de Salut Pública es desplaçaran aquest dimecres al centre per comprovar que torna a ser un espai ‘verd’, és a dir, lliure de Covid-19. El tràmit és indispensable perquè els residents tornin a rebre visites, després de cinc setmanes tancats a les seves habitacions, sols.

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha explicat en roda de premsa que ara mateix hi ha 48 residents al centre. D’aquests, 7 han esquivat el virus en tot moment i, durant aquest brot, sempre han donat negatiu a les proves. Dels 41 restants, 37 són persones que ja han superat el virus i 4 estan en vies de fer-ho, però encara han donat positiu a les darreres proves.

A més, a finals de la setmana passada es va desinfectar tota la residència, precisament per preparar-la per la visita de Salut Pública d’aquest dimecres vinent. Pel que fa al personal, queden quatre persones de baixa, després de contagiar-se de coronavirus.

X