La residència Sant Bernabé continua a l’espera del vistiplau per reprendre les visites

La residència Sant Bernabé de Berga continua esperant el semàfor verd per tornar a la normalitat absoluta. Els avis i àvies ja fan vida conjunta, als espais comunitaris, però encara no poden rebre les visites dels familiars. El motiu és que l’informe de Salut Pública indispensable per fer el pas s’està fent esperar més del previst. Ho ha explicat en roda de premsa l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós.

Aquesta última setmana no s’han produït noves defuncions. Això sí, i continuen havent sis casos positius al centre, un dels quals és a la plantilla de personal, mentre que els altres són residents.

L’altra residència de la ciutat, les Germanetes, segueix sense casos positius de Covid-19 en aquesta segona onada de coronavirus.

L’alcaldessa i el regidor de Drets Socials, Ivan Sànchez, han reiterat que han augmentat els casos diagnosticats a la ciutat respecte la setmana passada i que “el virus no està superat ni de bon tros”. S’han diagnosticat 45 casos per PCR, mentre que la setmana passada se’n van registrar 31.

X