Llancen un paquet de transport en autobús des del Berguedà i forfet per esquiar a la Molina

Nou paquet per posar facilitats per anar a les pistes d’esquí des del Berguedà. A partir del 23 de desembre, cada cap de setmana i dies festius s’oferirà un paquet de serveis que inclourà el transport en autocar des del Berguedà fins a La Molina i el forfet per esquiar a l’estació d’esquí aquell mateix dia. L’oferta es posarà en funcionament tant bon punt es permeti la mobilitat més enllà de la comarca.

La iniciativa és privada, surt de l’empresa berguedana Autocars Trans Cerdanya, però comptarà amb una injecció de diners públics, ja que el Consell Comarcal del Berguedà bonificarà els preus d’aquells paquets que es demanin des dels clubs esportius de la comarca que organitzin sortides d’esquí. El paquet s’oferirà fins el 28 de març, cada cap de setmana i ininterrompudament durant totes les festes de Nadal, és a dir, fins el dia de Reis.

WhatsApp Image 2020-12-14 at 10.48.40

El bus sortirà de Puig-reig a les 7.20 i farà parada a Gironella (7.35h), Berga (7.50h) i Guardiola (8.20h) amb previsió d’arribar a La Molina a les 9 del matí. A més, està previst que, si la demanda ho requereix, pugui fer parades addicionals en altres punts de la comarca. La tornada serà a partir de les 16.30h amb previsió d’arribar a l’últim punt, Puig-reig, passades les 6 de la tarda. Com que els usuaris hauran comprat el paquet sencer, no hauran de fer cua a l’estació d’esquí perquè ja portaran el forfet a sobre.

Autocars Trans Cerdanya ha habilitat el telèfon 664.323.208 per atendre les reserves anticipades. El preu del paquet bus+forfet per a adults és de 43 euros des de Berga, Gironella i Puig-reig, i de 42€ des de Guardiola. Per a infants, les tarifes són de 38 i 37 euros. El preu no inclou l’assegurança d’esquí ni les activitats complementàries.

WhatsApp Image 2020-12-14 at 10.44.11

Promoció de l’esquí en tres eixos

El conseller comarcal d’Esports, Abel Garcia, ha explicat en roda de premsa que la iniciativa fomenta la promoció de l’esquí en tres eixos: l’esportiu, l’econòmic i el sostenible. D’entrada, esportivament s’aplicaran descomptes a aquells paquets que es demanin des dels clubs i entitats que organitzin sortides d’esquí des del Berguedà.

A nivell econòmic, també es farà arribar l’oferta als allotjaments turístics perquè l’aprofitin com a al·licient per oferir als seus clients. I finalment, en clau sostenible, fomentarà el transport públic i reduirà l’arribada massiva de vehicles privats a l’estació d’esquí.

X