Salut, Berga

Reconeixen l’hospital de Berga com el millor hospital comarcal de l’Estat en diagnòstic dels aparells respiratori i circulatori

Reconeixen l’hospital de Berga com el millor hospital comarcal de l’Estat en diagnòstic dels aparells respiratori i circulatori
Façana de l'hospital. RICARD CODINA

L’Hospital de Berga és el millor hospital comarcal de l’estat en diagnòstic dels aparells respiratori i circulatori, segons els premis Best Hospital Awards. El reconeixement al Sant Bernabé ha estat concedit per la consultora Higia Benchmarking.

Els premis reconeixen l’activitat dels centres en 10 categories: gestió clínica global, processos de l’aparell circulatori, processos de l’aparell respiratori, processos de l’aparell digestiu i hepatopancreàtic, processos del sistema nerviós, processos de la dona, processos de ronyó i vies urinàries, processos de l’aparell musculoesquelètic, resultats globals i costos hospitalaris. En cada categoria es distingeix un hospital privat gran, un hospital privat de mida mitjana, un hospital privat petit, un hospital amb alta tecnologia, un hospital de referència i un hospital comarcal.

Els guardons analitzen indicadors dels diferents centres candidats en termes d’eficiència, adequació i qualitat assistencial, amb l’objectiu de potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua dels hospitals d’aguts de l’estat, tant públics com privats.

Hospital Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé premi

Estic amb tu

Comentaris

  • Sense por

    Pues així anem,com deuen ser els altres hospitals,mare meva. Per dir q es el millor aquest amb algú,tinc dubtes. Sobretot arrel d veure com han deixat de costat a pacientes amb enfermetats cròniques per un altre virus,quan aquí al Berguedà no han anat ni de tros com a les grans ciutats però els i a servit a molts per excusa,no s’entén q no atenguin a malalts q abans anaven cada 3 setmanes a Fer un tractament O cada 15 dies i desde el covid-19 s’oblidin d’ells com si anessin desbordats de feina,i no tinguessin lloc ni mans,un hospital per mi ja era em molts aspectes per córrer cap a un altre però ara ja es q veig inhumà,i em callo el q alguns pacients amb covid-19 q han passat per allà m’han explicat xq es per fer un altre cosa però no sóc la persona afectada. Per mi premi a res.