L’ACEB, Hostaleria i Turisme i l’Associació d’Agroturisme del Berguedà seguiran de bracet un any més

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) ha renovat els convenis de col·laboració per aquest 2021 amb l’Associació d’Hostaleria i Turisme i l’Associació d’Agroturisme del Berguedà. L’objectiu és enfortir els vincles i les relacions entre els sectors de l’hostaleria, la restauració, el turisme i l’agroturisme del Berguedà.

L’acord de col·laboració contempla que l’ACEB ofereixi un espai per a les reunions de juntes directives de les dues associacions. L’ACEB també passa a assumir la gestió d’Hostaleria i Turisme i de l’Associació d’Agroturisme, així com també les tasques de gestió, comunicació, difusió, publicitat i atenció al soci, entre d’altres. També es contempla l’organització de manera conjunta de sessions d’informació, així com cursos de formació adreçats especialment als establiments d’hostaleria, restauració, turisme i agroturisme i el suport i la difusió per part de les dues associacions a les activitats que organitzi l’ACEB.

El dos convenis han estat signats pel president de la patronal d’empresaris, Josep Maria Serarols, amb els respectius presidents de les associacions, Jordi Badia (HiT) i Oriol Baños (Associació d’Agroturisme).

 

 

X