L’Ametlla de Merola recupera tots els espectacles programats el 2020 per a la temporada de primavera del 2021

El Teatre Esplai de l’Ametlla de Merola enceta una nova temporada de programació estable. L’associació cultural de l’Ametlla ha reprogramat tots els espectacles que tenia prevists el 2020 i que es van haver des suspendre per la pandèmia. Ho fa després d’arribar a un acord amb totes les companyies on es comprometia a contractar-les i agendar-les a un any vista.

Així, la temporada de primavera 2021 és gairebé calcada a la del 2020. Tots els espectacles estan agendats en dates entre el març i el maig. A més, per complir les restriccions, tots els espectacles seran en dissabte a 2/4 de 7 de la tarda (18.30h) i l’aforament del teatre es limitarà al 50%.

 

Abonaments de tres espectacles

Tot i aquesta reducció d’aforament, el Teatre Esplai vol facilitar la tornada a la cultura del públic en general i, a part de proposar un horari que no afecti al toc de queda, també es mantenen els mateixos preus de les entrades de l’any passat. Per tal d’afavorir encara més aquest tema, es proposen i es mantenen també els dos abonaments existents l’any passat i que estan compostos de tres espectacles cada un i si es compren en conjunt suposen un estalvi d’un 25%. Aquests abonaments com la resta d’entrades normals, es poden comprar de manera anticipada a la pàgina www.ametllademerola.cat i de manera presencial a la taquilla del teatre, els matins.

 

Els espectacles

L’estrena de la temporada serà el 20 de març amb “El silenci dels telers”, una obra teatral inspirada en el llibre homònim d’Assumpta Montellà i que recull testimonis de dones en el món laboral del tèxtil del Berguedà amb presència de paraules i vivències de dones de l’Ametlla de Merola. Una setmana més tard, el 27 de març, agafarà el testimoni Guillem Albà amb “Calma!”. Després vindrà la comèdia romàntica “36 preguntes que faran que t’enamoris” de Pere Anglas amb la col·laboració de la Xarxa de Teatres Amateurs de Catalunya. I el 24 d’abril serà el torn d’en Peyu amb “L’home orquestra”. El maig s’encetarà amb l’obra “Una altra estrena”, dirigida per Daniel Anglès amb la col·laboració de la Xarxa de Teatres Amateurs de Catalunya i que tindrà lloc el dia 8. I la programació de la temporada primaveral es tancarà el 29 de maig, amb l’Orthemis Orquestra, el manresà Jordi Purtí i l’obra “Desconcerto”.

Per a més informació o per qualsevol altra mena de consulta, cal trucar al 686278836 o enviar un correu electrònic a teatre@ametllademerola.cat.

X