Detingut un veí de Berga que va robar sis cops en un mateix habitatge de Castellar de n’Hug

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per robar sis cops en un mateix habitatge a Castellar de n’Hug. La detenció va ser dimecres de la setmana passada. L’home, de 39 anys i veí de Berga, havia aconseguit les claus i aprofitava per robar joies i diners quan els amos no hi eren.

La policia li atribueix cinc delictes de robatori amb força a interior de domicili i un delicte de furt. La propietària va denunciar a la policia que des del gener fins al març li havien entrat a robar sis cops. I ja es malfiava que l’autor coneixia la seva rutina perquè sempre entrava poc després d’haver marxat de casa.

Es va obrir una investigació i, en un primer moment, es van localitzar algunes de les joies sostretes i, de retruc, també l’autor dels fets. Els Mossos d’Esquadra el van detenir el 10 de març passat. Seguidament, van fer una entrada i perquisició a la casa del sospitós, on van localitzar més joies sostretes i la clau de la porta principal de la casa. També van trobar altres joies que guardava al seu vehicle.

Finalment, tots els objectes recuperats es van retornar a la seva propietària i el detingut va passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga.