Detenen un dels autors dels robatoris en cotxes aparcats a La Cabana de Berga

Els Mossos han detingut aquesta setmana un dels autors de la cadena de robatoris que hi va haver el 26 de febrer a l’aparcament del restaurant La Cabana, de Berga. És un home de 33 anys, veí de Badalona, i la policia el va detenir aquest dimarts a la tarda a la seva ciutat de residència, després de setmanes d’investigació.

El cas no està tancat. De fet, els Mossos segueixen buscant la resta de persones que van participar d’alguna manera en la cadena de robatoris. A hores d’ara, i segons han confirmat fonts de la policia catalana a l’Aquí Berguedà, ja s’ha pogut confirmar que els robatoris van ser en tres vehicles diferents. Els lladres es van endur fins a quatre ordinadors portàtils i una tauleta electrònica, entre d’altres objectes personals.