PLAY

La flamant pista d’atletisme de Casserres, a l’Està Passant de TV3

La flamant pista d’atletisme de Casserres, a l’Està Passant de TV3

La flamant pista d’atletisme de Casserres, a l’Està Passant de TV3

La pista d’atletisme que el Pau Llorens i el Carles Cort, dos esportistes de Casserres, han fet al mig del camp de Cal Bernadàs, també ha arribat a l’Està Passant de TV3. El programa del vespre a la televisió pública catalana s’ha fixat en la iniciativa i, sobretot, en el motiu que l’ha propiciat: la no-resposta de l’administració pública durant anys.

Tot plegat va ser en la secció d’en Peyu, on l’humorista i els dos presentadors del programa, Toni Soler i Jaïr Domínguez, van fer broma de la iniciativa. I tot, fixant-se en la notícia que Entre Rivals, la secció d’esports de l’Aquí Berguedà, va publicar la setmana passada.

Si tens problemes per veure el vídeo, fes clic AQUÍ

Casserres Està Passant Peyu pista d'atletisme

Comentaris