El Taller Coloma netejarà els camins de la ruta de les colònies a Puig-reig

L’Ajuntament de Puig-reig ha contractat els serveis de jardineria del Taller Coloma per dur a terme les tasques de neteja dels camins d’un dels trams de la ruta de les colònies que passa pel municipi.
La col·laboració neix amb l’objectiu d’ajudar a mantenir l’activitat del centre especial de treball berguedà, a la vegada que suposarà la neteja d’una part d’aquests camins, que necessiten una actuació. El consistori destina uns 1.500 euros per aquestes feines de neteja que ja està realitzant, durant aquest mes de juny, personal de la brigada de jardineria del Taller Coloma. Concretament, està previst que s’actuï des de Cal Prat i fins a Cal Marçal.
“Estem molt contents de col·laborar amb una empresa del tercer sector de la comarca”, ha destacat Jesús Subirats, regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Puig-reig.

Estirada d’orelles al Consell Comarcal

L’Ajuntament de Puig-reig ha contractat aquests serveis per preservar els entorns naturals del municipi, tot i que el regidor Jesús Subirats ha recordat que el manteniment dels camins de la ruta de les colònies pertoca al Consell Comarcal del Berguedà. Ho diu un acord que es va materialitzar fa anys per a la conservació d’aquest atractiu natural i turístic. “Un compromís que a hores d’ara no s’està duent a terme”, conclou l’Ajuntament en un comunicat.

X