La piscina de Berga crea una entrada ‘low cost’ per a usuaris que només hi vulguin anar l’última hora

La piscina de Berga obre aquest dijous, dia de Sant Joan, amb noves tarifes que s’aplicaran durant els mesos d’estiu. Entre elles, cal destacar la d’1,5 euros, la novetat més destacada d’aquesta temporada. Aquesta tarifa s’aplicarà durant l’última hora d’obertura de les instal·lacions (de 19 a 20 h), perquè els usuaris puguin banyar-se al final del dia sense haver de pagar el preu de tota la jornada.
Una altra tarifa que l’Ajuntament va aprovar el passat març va ser la de 2,5 euros per a les persones majors de 65 anys, persones amb discapacitat i els seus acompanyants, i infants. També hi ha la de 3,5 euros, per als adults d’entre 15 i 64 anys. També s’aplicaran noves tarifes d’abonament per a aquelles persones que vagin més sovint a les instal·lacions. Les entrades, que tindran el mateix preu entre setmana i el cap de setmana, es podran adquirir a la taquilla de la piscina, però els abonaments caldrà tramitar-los a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (Pl. Sant Pere 1).
 

Millores a les instal·lacions

Per garantir una bona obertura el dia de Sant Joan, els operaris de la brigada i els Serveis Tècnics de l’Ajuntament han fet millores en les instal·lacions. En concret, s’han pintat els vasos d’aigua de la piscina gran i de la mitjana i s’han pintat les parets i baranes d’aquestes instal·lacions perquè els usuaris en puguin fer un bon servei. A més, es col·locaran noves pèrgoles per disposar de més espais d’ombra, més enllà dels que proporciona l’arbrat. Per últim, s’ha optat per instal·lar una caseta pels socorristes.

Activitats gratuïtes durant el juliol i l’agost

Durant el juliol i l’agost, l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Berga organitzarà a les instal·lacions de les piscines un seguit d’activitats gratuïtes que formen part del programa ‘Salut a l’estiu’. L’objectiu és promoure els hàbits saludables i l’exercici físic. En els pròxims dies es donarà a conèixer la programació de les activitats.
La Covid-19 no impedirà que els usuaris puguin gaudir de les instal·lacions quan s’inaugurin el pròxim 24 de juny. Per això, les piscines comptaran amb una entrada i una sortida diferenciades per evitar les possibles aglomeracions. A banda, s’adoptarà la normativa establerta per les autoritats governamentals i sanitàries i es comptarà amb cartells informatius sobre les normes d’ús de les piscines.

X