El PP renova Joan Antoni López Noguera com a home fort del partit al Berguedà

L’històric dels populars a la comarca manté les mateixes funcions que tenia fins ara, però el càrrec canvia de nom: de president a coordinador comarcal

Canvi de càrrec, però mateix rol. Joan Antoni López Noguera continuarà sent l’home fort del Partit Popular al Berguedà. Ho farà com a coordinador comarcal, que és la nova nomenclatura que marquen els estatuts de la formació per als antics presidents zonals. A efectes pràctics, López Noguera era el líder del partit al Berguedà quan era el president i continuarà sent ara que és coordinador comarcal.

El mateix López Noguera ha explicat a l’Aquí Berguedà que el nomenament dels coordinadors comarcals (16, en total, a tot Catalunya) posa la mirada a les eleccions del 2023. Al Berguedà, diu, l’objectiu és tornar a presentar llista a tots els pobles on ho van fer el 2019. “Sobretot ens centrarem en Berga, però intentarem cobrir tants pobles com puguem”, ha explicat.

A banda de López Noguera, el Comitè Executiu del PP de Barcelona ha aprovat aquest dijous el nomenament de 15 coordinadors comarcals més. El nou coordinador comarcal del PP a l’Alt Penedès és Jorge Díaz. A l’Anoia el càrrec se’l reparteixen Joan Agramunt i Francisco Ibáñez. Per al Bages i el Moianès s’ha designat Jaume Mira, i per al Baix Llobregat Jordi Alsina i Ramón Escolà.

Al Garraf el càrrec l’ostenten Carlos Remacha i Juani Navarrete. Per al Maresme els designats són Juanjo Almansa i Yolanda Laspalas, mentre que per a Osona és Pau Ferran. Finalment, al Vallès Occidental hi haurà Alfredo Bergua i Jaime Ridao i al Vallès Oriental seran Susana Calvo i Miguel Ángel Alvarado.

X