Detenen una dona implicada en robatoris en dues cases dels Pedregals i Casampons

La dona era la conductora del vehicle; els Mossos busquen els tres homes encarregats d'entrar a les cases

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous una dona de 31 anys, veïna de Badalona, implicada en dos delictes de robatori amb força, un dels quals en grau de temptativa. Els furts van ser a Berga, aquest octubre.

La detenció és el resultat d’una investigació que va començar el passat 7 d’octubre arran dos robatoris amb força a l’interior de dues cases de Berga. Tots dos fets van ser al mateix dia 7: un, a la urbanització dels Pedregals, on els lladres no van aconseguir accedir a l’interior de la casa; i l’altre, a la urbanització de Casampons, on van forçar una finestra i es van emportar joies i diners en efectiu.

Després de diverses indagacions els investigadors van concloure que tots dos robatoris havien estat comesos pels mateixos autors. El grup estava format per tres homes, els encarregats d’abordar les cases, i una dona, la conductora del vehicle encarregada de recollir els lladres un cop finalitzat el robatori.

La investigació va permetre detenir la dona, la conductora, a Badalona, aquest dijous. El cas continua obert per tal d’identificar i detenir els altres tres implicats. La detinguda passarà durant les pròximes hores a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga.

X