Mor als 63 anys Antoni Pérez, exregidor de Puig-reig i expresident del Foment de les Tradicions Catalanes

Ha mort Antoni Pérez als 63 anys. Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des del 1992, va ser regidor del grup municipal del partit en diversos mandats i, fins i tot, va ser cap de llista a les eleccions municipals del 2011. Implicat en cos i ànima durant anys al pubillatge, va presidir el Foment de les Tradicions Catalanes. També va ser president d’ERC a Puig-reig i president comarcal del partit entre el 2012 i el 2016.

L’Ajuntament de Puig-reig ha decretat tres dies de dol oficial per la mort de Pérez i ha suspès tots els actes institucionals previstos. A més, el consistori ha transmès el condol a la família, companys i amics del difunt, a qui ha agraït la tasca desenvolupada durant tots aquests anys.

X